Keresés a honlapon belül
Észak-Magyarország

Észak-MagyarországKépzés a Civi Házban
Miskolcon indult elsőként munkaerő-piaci és esélyegyenlőségi felnőttképzés. A 90 órás tanfolyam során az érdeklődők önismereti tréningen vehetnek részt és hasznos tanácsokat kaphatnak álláskereséssel kapcsolatban. A januárban induló képzés májusban fejeződik be, a résztvevők tanúsítványt kapnak annak elvégzéséről.


Miskolci TV: http://minap.hu/mivid.php?ext.a25912


MTV Miskolci Regionális Híradó – 2011.01.10.7,05:
http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/01/10/09/Miskolci_Regionalis_Hirado_2011_januar_10_7_05.aspx


Jó pályán, vissza a munkaerőpiacra!

Miskolc - A nők, a fiatalok és a 45 éven felüliek munkaerő-piaci (re)integrációját, helyes pályaválasztását, valamint esély-és és béregyenlőségét szándékszik elősegíteni az a program, melynek képzési modulját szombaton indították el az országban elsőként Miskolcon, a Civil Házban.

Matiscsákné dr. Lizák Marianna, a miskolci helyszín mentorszervezete, a Minőies Alapítvány irodavezetője lapunknak elmondta: az uniós támogatású TÁMOP-os program címe: "Jó pályán! Jó gyakorlatok továbbfejlesztése és alkalmazása a munkaerő-piaci integrációért és esélyegyenlőségért". A projekt során a budapesti főpályázó, a Szakszervezetek Gazdaság és Társadalomkutatási Intézete (SZGTI) felhasználja, ötvözi és továbbfejleszti a korábbi Bérbarométer (http://berbarometer.hu) és Pályainformációs tanácsadók projektben (http://palyatanacsadok.hu) kialakított jó gyakorlatait. A foglalkoztatási gondokkal küzdő térségekben 4 helyszínen (Nyíregyháza, Békéscsaba, Miskolc, Várpalota) közös szakmai fórumokat, tapasztalatcseréket szerveznek, és munkaerő-piaci ismereteket fejlesztő, valamint esélyegyenlőséget elősegítő képzéseket indítanak. A Minőies Alapítvány (Miskolci Nőknek Is Esélyt!) 2010 őszén 20 jelentkezőt vont be a 90 órás képzésbe. Az elméleti és gyakorlati oktatás olyan témákat foglal magában, mint az önismeret fejlesztése, pszichoszociális támogatási ismeretek, konfliktuskezelés, álláskeresés a gyakorlatban, gyakorlati ismeretek, karriertervezés, gyakorlati ismeretek, munkahelyi kommunikáció és beilleszkedés, a munka és a magánélet egyensúlya, jogi ismeretek, esélyegyenlőség és érdekérvényesítés, valamint munkaerő-piaci ismeretek. A képzés résztvevői a trénerekkel és mentorokkal igyekeznek optimális munkaerő-piaci megoldásokat találni, tette hozzá az irodavezető.

Mihalik Ildikó 43 éves informatikus könyvtáros egyike a program résztvevőinek.

– Az újságban láttam meg a képzésről szóló hirdetést – mondta portálunknak. – Mivel felkeltette az érdeklődésemet, rákerestem az interneten is. Aztán felhívtam Mariannát, aki nagyon színpatikus volt, és amikor találkoztam vele, majd a többi jelentkezővel, úgy gondoltam, hogy intelligens, kedves emberekkel lehetek együtt. Minden közös beszélgetés szinte felüdülést jelentett számomra. Akkor még munkanélküli voltam, és úgy gondoltam, hogy a képzésen csupa hasznos dolgot tanulok majd, a megszerzett információk segítenek a jobb tájékozódásban, és abban, hogy szükség esetén megvédhessem magam, hiszen jogi ismereteket is szerzünk majd. Igaz, azóta sikerült elhelyezkednem, de mivel egy gyeses kismamát helyettesítek, ez az állás sem végleges, tehát a hasznos információkra szükségem lesz a jövőben is.

  

menujobb
Linkek a hazai állásportálokhoz
Linkek külföldi állásportálokhoz
Külföldi cégek - közvetlenül

Információk a bérekről!
Töltsd ki a kérdőívet!
Nyerhetsz!


Dura Stúdió 2009.adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában